Yoga Marlies

Yoga Marlies is een Yogastudio gelegen aan Boekelderweg 3 in Zieuwent.

Meer informatie over Yoga Marlies in Zieuwent

Geen producten in de winkelwagen. Bij Yoga Marlies kun je terecht voor een APK voor jezelf van top tot teen. Met aandacht, puurheid en kracht kun je yoga beoefenen en de voordelen ervan ervaren. Yoga helpt niet alleen je lichaam, maar ook je geest te versterken. Het gaat niet om competitie of prestatie, maar om yoga te doen voor jezelf, om je grenzen te ontdekken en je mogelijkheden te verkennen. Yoga is meer dan alleen houdingen, het helpt ook om je uithoudingsvermogen te vergroten, te ontspannen en stress onder controle te houden. Het doel is om rust te vinden en van daaruit kracht te ontwikkelen om verder te gaan. Yoga Marlies biedt lessen aan voor zowel volwassenen als kinderen, om samen te ontspannen en aandacht te hebben voor elkaar. Je kunt contact opnemen via het opgegeven adres, e-mailadres en telefoonnummer.

Wil je weten wat Yoga Marlies verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yoga Marlies of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yoga Marlies? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga Marlies het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Yoga Marlies reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yoga Marlies

Bezoekers bekeken ook