YOGA MODE STUDIO

YOGA MODE STUDIO is een Yogastudio gelegen aan Broekboomstraat 8A in Lichtenvoorde.

Meer informatie over YOGA MODE STUDIO in Lichtenvoorde

Yoga heeft een diepgaand effect op mensen, omdat ze zich comfortabel gaan voelen in hun eigen lichaam. Het vormt en versterkt het lichaam, maar het belangrijkste is dat het liefde voor het lichaam creëert. Yoga draait om zelfliefde en het vormgeven van lichaam, geest en leven. Voor degenen die nieuw zijn met yoga of een tijdje niet hebben geoefend, is een introductieweek of een losse les een goede manier om de sfeer in de studio te proeven en de moeilijkheidsgraad van de lessen te beoordelen. De studio biedt ook de mogelijkheid om de ruimte te huren voor groepen tot 12 personen. Er zijn verschillende docenten beschikbaar, zoals Vika Kace en Denise Gerittsen. Daarnaast is er een app beschikbaar om yogalessen bij te houden. Voor cadeauvouchers kan er contact worden opgenomen via e-mail of WhatsApp. De studio bevindt zich in Lichtenvoorde en er is gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

Wil je weten wat YOGA MODE STUDIO verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van YOGA MODE STUDIO of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij YOGA MODE STUDIO? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je YOGA MODE STUDIO het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar YOGA MODE STUDIO reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. YOGA MODE STUDIO

Bezoekers bekeken ook