Zozijn kindercentrum De Timp

Zozijn kindercentrum De Timp is een Organisatie voor gehandicaptenservices en -ondersteuning gelegen aan Hollandse Schans 2 in Lievelde.

Meer informatie over Zozijn kindercentrum De Timp in Lievelde

Orthopedagogisch centrum De Timp biedt begeleiding en behandeling aan kinderen en jongeren van 0-18 jaar in de Oost-Achterhoek. Het centrum werkt samen met andere organisaties en bevindt zich in Lievelde. Ze bieden begeleiding op maat, waarbij ouders nauw betrokken worden en er wordt gekeken naar de behoeften van het kind. Er is een veilige basis voor de ontwikkeling van het kind en er wordt gebruik gemaakt van verschillende methoden om het ontwikkelingsniveau in kaart te brengen. Daarnaast biedt De Timp dagbehandeling op verschillende locaties in de regio. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met het kindercentrum.

Wil je weten wat Zozijn kindercentrum De Timp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zozijn kindercentrum De Timp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zozijn kindercentrum De Timp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zozijn kindercentrum De Timp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Zozijn kindercentrum De Timp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zozijn kindercentrum De Timp

Bezoekers bekeken ook