Zwembad Meekenesch

Zwembad Meekenesch is een Zwembad gelegen aan Kerkhoflaan 5 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Zwembad Meekenesch in Lichtenvoorde

Het Meekenesch is een bruisende plek voor zwemplezier en gezelligheid voor jong en oud. Ze bieden verschillende doelgroepslessen aan waar iedereen aan kan deelnemen. Als je meer wilt weten, kun je een gratis proefles volgen. Leren zwemmen is erg belangrijk volgens Zwemschool Meekenesch. Ze geloven dat elk kind in Nederland moet leren zwemmen en dat ze deze vaardigheid moeten behouden. Ze bieden het internationaal erkende ENVOZ survival zwemdiploma aan. Na het behalen van de zwemdiploma's willen ze dat kinderen zo goed hebben leren zwemmen dat ze met een gerust hart naar elk water kunnen gaan en dat ze zwemmen leuk vinden. Het zwembad wordt gerund door vrijwilligers en het doel van de Stichting Exploitatie Meekenesch is ervoor zorgen dat er een zwembad in Lichtenvoorde blijft. Ze bieden een basisfaciliteit waar kinderen zwemles kunnen krijgen, ouderen kunnen bewegen in het water, z.p.c. LIVO trainingen en wedstrijden kan houden en waar mensen kunnen zwemmen om fit en gezond te blijven.

Wil je weten wat Zwembad Meekenesch verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zwembad Meekenesch of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zwembad Meekenesch? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zwembad Meekenesch het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Zwembad Meekenesch reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zwembad Meekenesch

Bezoekers bekeken ook